Gratis ontwerp bij Maria Kramer Business Cards!Gratis ontwerp

Wie promotie-artikelen bestelt bij Maria Kramer kan altijd rekenen op een gratis ontwerp voor de bedrukking. Nu zult u misschien zeggen ‘bestaat dat eigenlijk wel, GRATIS?’  Ja en nee. Om met het laatste te beginnen:

Vanzelfsprekend zijn alle kosten van ons bedrijf verwerkt in de verkoopprijs van onze producten. Dat is bij ieder bedrijf het geval. Dus als u producten koopt bij Maria Kramer betaalt u mee aan de bedrijfskosten, inclusief het gratis ontwerp.

Bij Maria Kramer vinden we het belangrijk dat u vóór het doen van uw bestelling exact weet wat deze gaat kosten. Dus geen ingewikkelde rekensommen vooraf en verrassingen achteraf. U betaalt voor de bestelde producten conform de offerte plus € 18,- opstart- en verzendkosten. Niet meer en niet minder.

Doordat wij voor het grootste deel van onze klanten de ontwerpen voor de te bedrukken producten zelf maken, kunnen wij snel  en efficiënt werken. Wij weten immers als geen ander wat de creatieve en technische mogelijkheden zijn voor uw product. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen ontwerp aanleveren. Wij screenen dat altijd gratis vooraf of het ontwerp en het bestand geschikt zijn.