Touch Screen Pen

Specials? Wat zijn dat nou weer? Wij weten het eigenlijk ook niet. Dat komt doordat wij zoveel unieke producten maken dat deze niet onder één noemer zijn te plaatsen. Neem de leuke kunststof waaier. Dat is weer eens wat anders dan een papieren foldertje! Vertel ons wat u wilt of wat u wilt communiceren en wij verzinnen er een creatieve uitvoering bij. GRATIS. Waar vind je dat nog? Bel dus maar even!

Wilt u snel een offerte?

0343 – 577 709

info@maria-kramer.com

Al onze prijzen zijn excl. BTW en € 18,00 opstart- en verpakkingskosten.

Touch screen pen


Pennen vormen al zo lang zij gebruikt worden een zeer geschikt promotieartikel of klein relatiegeschenk. Hoewel pennen nooit uit de mode zullen raken, heeft vrijwel iedereen tegenwoordig een smartphone of tablet. Net zoals notitieblokken niet snel zullen uitsterven, hebben deze er echter wel in de vorm van een smartphone of tablet een “concurrent” bijgekregen. Dat zorgt ervoor dat u wellicht een ander soort pen aan wilt bieden: wat dacht u van een touch screen pen?

 

Een touch screen pen staat ook wel bekend als een stylus. Met deze pen, die voorzien is van een zacht uiteinde, kunt u eenvoudig en comfortabel uw telefoon of tablet bedienen zonder schade of vette vingers op het scherm. Ideaal dus en uw klanten of relaties zullen zo’n fraaie touch screen pen zeker kunnen waarderen.

 

Touch screen pen met logo

Maria Kramer zou Maria Kramer niet zijn als wij u zomaar een touch pen zouden aanbieden. Uiteraard kunnen wij zorgen voor een fraaie touch screen pen met logo. Hiermee wordt het echt een interessant artikel om weg te geven. Ter promotie of als attent relatiegeschenk. De keuze is aan u.

 

Wij kunnen een touch screen pen met logo full colour bedrukken. Naast een logo is het uiteraard ook mogelijk om zelf te kiezen voor een tekst of bijvoorbeeld een (web)adres. Een touch screen pen bedrukken kan bij ons op veel verschillende manieren.

 

Wij zorgen voor een perfect design

Wilt u een touch screen pen bedrukken, dan staan onze ontwerpers voor u klaar. Zij kunnen u voorzien van advies, maar ook voor u een ontwerp maken als u dit zelf nog niet heeft, of niet precies weet wat er mogelijk is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor een touch screen pen waarmee u werkt aan uw zichtbaarheid en naamsbekendheid.