Stoepbord

We geven het toe, ze staan wel eens in de weg, die grote stoepborden. En opzij gaan in de winkelstraat, ho maar!. Maar oh, wát een communicatiekracht hebben die stoepborden. En wat efficiënt: u koopt eenmalig een stevig stoepbord bij Maria Kramer en u voorziet het bord net zo vaak als u wilt van nieuwe posters. Die we trouwens ook voor u maken. En na een dag lang communiceren, rijdt u het stoepbord op de ingebouwde wieltjes eenvoudig uw winkel weer binnen.

Prijsvoorbeeld

594 x 841 mm, inclusief twee door ons te maken posters! € 149,-

841 x 1189 mm, inclusief twee door ons te maken posters! € 169,-

Wilt u snel een offerte?

0343 – 577 709

info@maria-kramer.com

Al onze prijzen zijn excl. BTW en € 18,00 opstart- en verpakkingskosten.

Stoepborden


Wilt u extra klanten naar uw winkel of showroom trekken? De aandacht van uw klanten trekken, begint al buiten. Hebt u al eens geïnvesteerd in stoepborden? Een fraai stoepbord voor de deur zorgt er zeker voor dat mensen niet onopgemerkt uw winkel, showroom of andere locatie voorbij zullen lopen.

 

Maria Kramer is al vele jaren een onbetwiste specialist wanneer het aankomt op reclame, onder andere met behulp van tal van displays en andere opvallende zaken. Waar wij groot werden met visitekaartjes, helpen wij tegenwoordig bedrijven ook al vele jaren met andere vormen van promotie. Denk aan raambelettering en beach flags. Wij helpen u nog beter te profileren.

 

Een stoepbord bedrukken naar wens

U bepaalt hoe uw stoepbord eruit moet komen te zien en wat u hierop wilt communiceren: wij realiseren het voor u. Wij kunnen uw stoepbord bedrukken naar wens. Vrijwel elk stoepbord design kunnen onze eigen ontwerpers voor u realiseren. Een stoepbord maken is bovendien waarschijnlijk voordeliger dan u denkt. Al vanaf 149 euro kunnen wij een stoepbord maken dat helemaal naar uw wensen en eisen is ontworpen. Stoepborden zijn duurzame investeringen, want u gebruikt ze elke dag weer en dag na dag worden zij gezien door honderden of misschien zelfs wel duizenden mensen.

 

Stoepbord met logo

Uiteraard is het maken van een stoepbord met logo mogelijk. Een stoepbord met logo garandeert maximale zichtbaarheid. Zeker wanneer het logo over de gehele oppervlakte is te zien. Aan de andere kant is het natuurlijk ook goed mogelijk dat u meer wilt communiceren op uw bord. Diensten of producten die u aanbiedt, bijvoorbeeld. Wat u ook wilt: wij ontwerpen uw stoepborden geheel volgens uw wensen. Uiteraard zullen wij altijd met u meedenken en kunnen onze ontwerpers u voorzien van advies. Ook kunnen zij zorgen voor een ontwerp wanneer u zelf niet precies weet wat u wilt. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

arrow_drop_up arrow_drop_down