arrow_drop_up arrow_drop_down

Stickers & etiketten

Als het om stickers en etiketten gaat, bent u bij Maria Kramer aan het juiste adres. Wij maken dagelijks voor vele opdrachtgevers stickers in allerlei vormen, maten en kleuren. Geen vorm of materiaal is ons te gek. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een rechthoekige of ronde sticker. Maar laat uw creativiteit de vrije loop en daag ons uit!

Dus: promotiesticker, raamsticker, machinesticker, papieren sticker, etiketten, buitensticker of waarschuwingssticker: Maria Kramer.

Oh ja, GRATIS ontwerp!

Uitvoering

In zeefdruk en digitale druk;

Eén zijde of twee zijden bedrukt;

In PMS kleuren of full color;

Op wit, transparant en aluminium, zilver en goud materiaal.

Formaat

Alle maten mogelijk, in oplagen van 1 tot 100.000 stuks.

Of meer natuurlijk…

Prijsvoorbeeld

500 vinylstickers, formaat 50 x 40 mm: € 39,-

1.000 vinylstickers, formaat 50 x 40 mm: € 69,-

Aanbieding:

500 vinylstickers, formaat 50 x 40 mm: € 29,-

1000 vinylstickers, formaat 50 x 40 mm: € 58,-

Wilt u snel een offerte?

0343 – 577 709

info@maria-kramer.com

Al onze prijzen zijn excl. BTW en € 18,00 opstart- en verpakkingskosten.

Stickers bestellen bij Maria Kramer

Bestel de stickers voor uw bedrijf bij Maria Kramer. Wij zijn uw specialist in drukwerk en promotieartikelen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij stickers bedrukken goedkoop voor u realiseren en zorgen wij ervoor dat deze volledig aan uw wensen voldoen. Daarbij begeleiden wij al onze klanten wanneer het gaat om het maken van keuzes over de vorm en maat, het materiaal, de druk- of printtechniek die het beste is én het ontwerp van de sticker. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd voor de volle 100% tevreden bent met de stickers die u goedkoop bij ons bestelt.

Wat stickers voor u kunnen betekenen

Stickers zijn een goedkope en effectieve manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Maar het is lang niet altijd makkelijk om zelf tot de beste promotionele sticker te komen. Daarom helpen wij u bij Maria Kramer graag om de sticker te ontwikkelen die volledig aan uw wensen voldoet, zodat u door ons stickers kunt laten bedrukken die goedkoop zijn en aan al uw eisen en wensen voldoen. Wij willen namelijk dat al onze klanten volledig tevreden zijn met de stickers die wij bedrukken.

Diverse vormen en maten stickers bedrukken

Wij beschikken over een groot assortiment aan bedrukte stickers. Zo vindt u bij ons stickers in werkelijk waar alle vormen en maten. Dus of u nu op zoek bent naar een ronde sticker, vierkant model of specifieke wensen heeft voor de vorm, wij kunnen u verder helpen. Daarbij kunt u bedrukte stickers bij ons laten maken in alle mogelijke maten aan. Het maakt dus niet uit hoe groot of hoe klein u een sticker wilt hebben, bij ons kunt u de bedrukte stickers bestellen aan al uw eisen en wensen voldoet.

Stickers in diverse soorten materialen

Maria Kramer beschikt naast stickers in iedere gewenste vorm of maat, ook over stickers die allen weer gemaakt zijn van ander materiaal. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een sticker die u kunt laten bedrukken op papier, plastic of kunststof, onze assortiment biedt het allemaal. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het op een sticker bedrukken.

Verschillende druk- en printtechnieken

Afhankelijk van het materiaal dat u kiest voor de stickers die u wilt laten bedrukken, kunnen wij gebruik maken van verschillende druktechnieken. Het meest gebruikelijke is een zeefdruk of een digitale druk. Onze ervaring leert dat deze drukmethoden het beste resultaat geven wanneer het gaat om het stickers drukken die goedkoop en kwalitatief zijn. Hiermee kunt u bij ons dus stickers bestellen die goedkoop en van goede kwaliteit zijn.

Kwalitatieve stickers bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar een partij die stickers goedkoop voor u kan drukken die ook nog eens van een goede kwaliteit zijn, dan bent u bij Maria Kramer ook aan het juiste adres. Voor ons is kwaliteit namelijk van groot belang. Wij maken daarom uitsluitend gebruik van duurzame materialen om stickers op te bedrukken. Daarnaast zijn wij al sinds 1995 specialist in drukwerk, waardoor we exact weten hoe we uw stickers perfect kunnen bedrukken. Kortom, als u uw stickers bij Maria Kramer bestelt, bent u ervan verzekerd dat uw stickers van zeer hoge kwaliteit zijn.

Belang van een goed ontwerp voor uw stickers

Het is van groot belang om een goed ontwerp te hebben voor de stickers die u laat bedrukken. U wilt namelijk dat uw boodschap zo goed mogelijk overkomt bij uw doelgroep en dat de stickers daarmee effectief zijn. Echter begrijpen wij dat het maken van een goed ontwerp lastig kan zijn, daarom voorzien wij u graag van advies met betrekking tot het ontwerp. Afhankelijk van de doelstellingen die u heeft met de inzet van uw bedrijfsstickers, kunnen we u helpen met het maken van de juiste en meest effectieve keuzes voor het druk design.

Stickers laten maken door onze ontwerpstudio

Wanneer u het ontwerp dat u op een sticker wilt bedrukken helemaal aan ons over wilt laten kan dat ook. Maria Kramer beschikt namelijk over een professionele ontwerpstudio. Zo kunt u het ontwerp volledig laten maken door onze grafische ontwerpers. Onze ontwerpers gaan voordat ze aan de slag gaan, eerst met u in gesprek. Zo zorgen ze ervoor dat ze exact weten wat al uw eisen en wensen zijn voor de stickers die u wilt bedrukken. Daarnaast bespreken ze ook samen met u waarvoor u de stickers wilt gebruiken en wat uw doelstellingen zijn. Vervolgens duiken onze ontwerpers de studio in en creëren ze voor u een perfect, pakkend en bovenal effectief ontwerp. Zo weet u zeker dat wanneer u stickers bij Maria Kramer bestelt, dat wij uw stickers bedrukken met een professioneel design.

Stickers bestellen kan goedkoop

Natuurlijk wilt u voor uw bedrijf de kosten voor uw promotiematerialen zo laag mogelijk zien te houden. Waarom zou u immers meer betalen dan nodig? Maar tegelijkertijd wilt u natuurlijk niet dat de stickers er goedkoop uitzien en dus van slechte kwaliteit zijn. Bij Maria Kramer laten wij zien dat stickers drukken goedkoop kan, terwijl de kwaliteit hoog blijft. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een hele goede prijs/kwaliteitverhouding.

Stickers bestellen, is goedkoop adverteren

Met stickers kunt u goedkoop adverteren op een grote verscheidenheid aan locaties. Dit omdat stickers drukken goedkoop is en omdat u deze kunt laten maken voor diverse toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een sticker bestellen waarmee u goedkoop buitenreclame kunt maken. Ook is het mogelijk om bij ons een raamsticker te bestellen. Op deze manier laat u een sticker drukken waarmee u goedkoop op ramen kunt adverteren. Of wat dacht u ervan om stickers voor muren te bestellen om goedkoop mee te adverteren. Wij hebben ontelbaar veel mogelijkheden in ons assortiment, van promotiesticker tot aan machine sticker, wij kunnen u het allemaal bedrukken. Het maakt dus niet uit met wat voor sticker u goedkoop wilt adverteren, bij Maria Kramer kunt u de stickers bestellen waarmee u goedkoop kunt adverteren en die aan al uw eisen en wensen voldoet.

Stickers bedrukken ter promotie

Het bedrukken van stickers is een goedkope en effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Zeker wanneer de stickers voorzien zijn van een uniek design met een pakkende boodschap, die ook nog eens in de smaak valt bij uw doelgroep. Dit omdat dit de kans vergroot dat de doelgroep de stickers op diverse materialen plakt zoals een telefoon, koelkast of misschien wel op een laptop. Wanneer u dit weet te bereiken met uw promotionele stickers, dan is dit goedkoop adverteren voor u. U zorgt u er immers voor dat uw doelgroep dagelijks geconfronteerd wordt met uw bedrijf. Een hele goede manier dus om uw bedrijf telkens weer onder de aandacht te laten brengen. En het beste van dit alles is nog, dat stickers goedkoop zijn in aanschaf wanneer u ze bij Maria Kramer bestelt. U heeft dus lage promotiekosten met een groot effect.

Stickers voor ramen drukken kan goedkoop

Wanneer u de ramen van uw bedrijfspand bijvoorbeeld wilt voorzien van uw bedrijfslogo en slogan, dan kan de inzet van raamstickers een goed idee zijn. Hiermee kunt u door middel van stickers die bedrukt zijn goedkoop duidelijk maken dat uw bedrijf gevestigd is in het betreffende pand. U kunt er ook voor kiezen om contactgegevens op een raamsticker te laten drukken. Zo kunt u voorbijgangers direct voorzien van alle gegevens van uw bedrijf, zelfs wanneer u gesloten bent. U hoort het al de mogelijkheden met raamstickers zijn nagenoeg onbeperkt, terwijl het een voordelige manier is om bedrijfsreclame te maken.

Stickers in diverse kleuren

Bij Maria Kramer kunt u stickers bedrukken in diverse kleuren. Dus of u nu kiest voor een sticker met een witte achtergrond en daar een donkere bedrukking op wilt, of toch liever voor een goudkleurige sticker wilt bedrukken, het maakt niet uit wij bieden het allemaal. Zelfs wanneer u een transparante sticker wilt laten bedrukken kunt u bij ons terecht. Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen voor u de sticker van uw keuze bedrukken.

Stickers bestellen goedkoop

Naast dat we u een ruime keuze bieden in de vorm, maat en kleur van de sticker die u wilt laten bedrukken en u stickers van hoge kwaliteit leveren, kunt u uw stickers bij ons ook nog eens zeer goedkoop bestellen. Wij kunnen stickers met bedrukking zeer voordelig aanbieden, aangezien wij het hele drukwerkproces in eigen beheer hebben. Hierdoor heeft u bij ons dus niet te maken met de tussenkomst van derde partijen die onnodige marges op de totaalprijs veroorzaken. Hierdoor kunnen wij stickers goedkoop bedrukken en dat is natuurlijk zeer voordelig voor u.

Stickers snel geleverd

De voordelen van uw stickers laten bedrukken door Maria Kramer zijn oneindig. We hebben al veel van onze kwaliteiten genoemd, maar hebben het nog niet gehad over onze snelle levering. Want als u een sticker laat bedrukken door ons, zorgen wij er ook voor dat u deze snel in huis heeft. Dat wij deze snelle levering kunnen garanderen, komt wederom doordat wij het hele drukwerkproces in eigen beheer hebben. Wij hebben dus zelf alle invloed op de snelheid van levering en kunnen daarom ervoor zorgen dat u uw bestelling snel in huis heeft. Zelfs wanneer u een spoedbestelling heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op wanneer u op zeer korte termijn uw stickers met bedrukking nodig heeft. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de stickers op de door u gewenste datum geleverd worden.

Stickers bedrukken goedkoop

Maria Kramer bewijst aan u dat stickers bedrukken ook goedkoop kan zijn en dat u hierbij niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Wij bieden u een scherpe prijs omdat we in de loop der jaren in staat zijn geweest om onze druk processen te optimaliseren. Hierdoor werken we efficiënt en dus voordelig en dat is iets dat u direct terugziet in onze prijzen. Daarbij werken we met kwalitatieve materialen, die we voor een scherpe prijs kopen. Wij maken dus gebruik van stickers van goedkoop basismateriaal en kunnen deze snel en kwalitatief bedrukken. Hiermee zijn wij keer op keer in staat om stickers drukken goedkoop te houden.

De specialist voor drukwerk en promotiemateriaal

Bij Maria Kramer kunt u niet alleen terecht wanneer u stickers wilt bedrukken. Wij zijn uw specialist wanneer het gaat om het bestellen van al uw drukwerk en promotiemateriaal. Alle hiervoor genoemde voordelen van het bestellen van stickers, gaan ook op voor de levering van andere producten. Zo bent u bij ons altijd van een grote keuze aan te bedrukken materialen verzekerd, kunt u erop vertrouwen dat onze designstudio een effectief en professioneel ontwerp voor u maakt, kunnen wij ons drukwerk altijd aanbieden voor een scherpe prijs én bent u verzekerd van een snelle levering. Kortom, Maria Kramer is uw specialist in drukwerk en promotiemateriaal.

Persoonlijk en servicegericht

Wij vinden het van belang dat u bij ons drukwerk en promotiemateriaal bestelt waar u voor de volle 100% tevreden mee bent. Om dit te bewerkstelligen, begeleiden wij u volledig door het hele proces, van de bestelling tot aan het ontwerp en van de bedrukking tot aan de levering. Wij denken met u mee wanneer het gaat om uw promotiematerialen en zorgen ervoor dat deze zo effectief mogelijk zijn. Dat maakt ons dé juiste partner voor het bestellen van uw stickers.

Offerte voor uw stickers goedkoop bedrukken

Wilt u graag direct inzicht in hoe wij stickers drukken en hoe goedkoop dit bij ons is? Neem dan vandaag nog contact met op met Maria Kramer. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en kunnen al uw vragen beantwoorden. Bovendien kunnen wij direct een offerte voor u opmaken waarin wij al uw eisen en wensen voor uw stickers hebben verwerkt. Zo ziet u meteen dat kwalitatieve stickers bedrukken ook goedkoop kan zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op

Zorg ervoor dat u ook stickers laat bedrukken met effectieve bedrijfsreclame, een professioneel design en een hoge kwaliteit. Bestel uw stickers met bedrukking goedkoop bij Maria Kramer en u weet zeker dat alles in orde is. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wanneer gewenst kunt u direct de bestelling voor uw stickers bij ons plaatsen. Zo zorgt u ervoor dat u op korte termijn bent voorzien van stickers met bedrukking die volledig aan uw wensen voldoen.