Een goede business partner

In 1995 heeft Maria Kramer Business Cards een speciale methode ontwikkeld die kunststof Business Cards voor iedereen betaalbaar maakte. Of het nu gaat om een grote of kleine oplage, onze kunststof Business Cards zijn altijd aantrekkelijk geprijsd.

Onze Business Cards worden voor veel doeleinden gebruikt: als visitekaartjes, als leden- of klantenpas, als vipkaart of bijvoorbeeld als entreekaart.

Wij hebben in de afgelopen decennia een bedrijf opgebouwd met ruim 18.000 tevreden klanten. En we verwelkomen ook ú graag als (nieuwe) klant.

Maria Kramer Business Cards is óók uw leverancier van promotionele artikelen zoals kunststof linialen, kofferlabels, telefoonhouders, duo-kliks, placemats en onderzetters. Ook op het gebied van stickers zijn wij een goede business partner.

Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend product.

Referenties

In de loop der jaren heeft Maria Kramer Business Cards een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Hieronder vindt u een overzicht van klanten die wij bedienen en hebben bedient. Komt uw logo hier binnenkort ook tussen te staan? Neem contact met ons op.


Heeft u speciale wensen? 

Neem dan beslist even contact op.

0343 – 577 709

info@maria-kramer.com

Al onze prijzen zijn excl. BTW en € 18,00 opstart- en verpakkingskosten.