arrow_drop_up arrow_drop_down

Magneetborden

Het laten maken van autostickers is enorm populair onder de ondernemer. Het is namelijk de ideale manier om op een snelle manier reclame te maken voor uw eigen bedrijf. Toch vindt niet iedereen het een goed plan om de auto permanent te laten bedrukken met dergelijke stickers. In dat geval kunt u eens kijken of magneetborden bedrukken voor uw (bedrijfs)auto wat voor u is. Dit soort magnetische borden kunt u eenvoudig laten plaatsen op uw auto zonder dat het permanent is. U kunt dus zelf beslissen wanneer u wel of geen reclame wilt maken voor u onderneming.

Uitvoering

Stevig magneetmateriaal.

Prijsvoorbeeld

50 x 40 cm, full colour: € 49,-

Wilt u snel een offerte?

0343 – 577 709

info@maria-kramer.com

Al onze prijzen zijn excl. BTW en € 18,00 opstart- en verpakkingskosten.

Magneetborden bedrukken door Maria Kramer

Maria Kramer is een professioneel bedrijf met een specialisatie in drukwerk. De professionals van Maria Kramer maken magneetborden op maat met een design naar keuze. Wist u dat u uw logo volledig gratis kan laten plaatsen op het magneetbord? U kunt er ook voor kiezen om een van de experts van Maria Kramer een logo te laten kiezen. Zij staan iedere werkdag voor u klaar om u te helpen met het geven van advies omtrent magneetborden bedrukken. Ook kunt u Maria Kramer benaderen voor andere diensten zoals raamstickers bedrukken, vloerstickers bedrukken en plaatmateriaal bedrukken.

Neem contact op voor magneetborden bedrukken

U wilt de boodschap van uw bedrijf dus helder en gemakkelijk overbrengen op potentiële klanten. Een magneetbord bedrukken voor uw bedrijfsauto is hierbij een eenvoudige manier van reclame maken. Uw bedrijf wordt direct in het zonnetje gezet en zal zonder twijfel opvallen op de snelweg. Heeft u interesse in het laten bedrukken van magneetborden voor uw bedrijf? Of wilt u gebruik maken van een van de andere diensten van Maria Kramer? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie