Magneetborden

Een magneetbord bedrukken: voordelig opvallen


Kijkt u eens om u heen wanneer u onderweg bent. U kunt geen minuut rondrijden op een weg van gemiddelde drukte zonder een auto met reclame te zien. Waar u ook rijdt: op de snelweg, op een provinciale weg, in een woonwijk: overal komt u bedrukte auto’s tegen. Dit is niet voor niets, want autoreclame werkt bijzonder effectief. Alleen: wat nu als u geen permanente reclame wenst? Een magneetbord bedrukken is dan de oplossing. Een magneetbord bedrukken stelt u in staat om uw wagen(s) van reclame te voorzien wanneer u wilt. Op momenten waarop u dit niet wilt, kunt u de reclame weer eenvoudig verwijderen.

Bedrukte borden winnen sterk aan populariteit. Dit heeft meerdere redenen. Zeker wanneer u een magneetbord voor reclame op de auto vergelijkt met conventionele (permanente) bedrukking, komen er duidelijke voordelen naar voren.

Een magneetbord bedrukken is goedkoper


Een magneet bedrukken is een stuk voordeliger dan het laten bestickeren van een auto. Een klein bord hebt u al voor enkele tientallen euro’s en zelfs een bord dat bijna de gehele flank van uw (bedrijfs)wagen bedekt, is uiterst voordelig. Wilt u dezelfde reclame maar dan op de traditionele wijze bedrukt of bestickerd, dan bent u al snel vele honderden tot wel duizenden euro’s kwijt. Bij ons kunt u borden laten bedrukken tegen zeer scherpe prijzen. Dit zorgt ervoor dat ook kleine of startende ondernemers bij ons gebruik kunnen maken van deze fraaie vorm van promotie.

Het aanbieden van betaalbare promotie past helemaal in onze filosofie. In 1995 kwamen wij met een baanbrekende nieuwe manier om kunststof visitekaartjes te bedrukken. Dezelfde service willen wij u ook nu bieden: kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo kunt u ook bij ons terecht voor magnetische visitekaartjes met bijvoorbeeld uw contactinformatie. Deze kunt u overal op uw voertuig aanbrengen.

Een magneetbord bedrukken kan voor elke auto


Een magneetbord bedrukken kan voor elke auto. Nu denkt u wellicht: bestickering is toch ook op elke auto mogelijk? Dat is waar, alleen moet u een ding niet over het hoofd zien: wat gebeurt er met de bestickering wanneer u van auto wisselt? Stel dat u toe bent aan een nieuwe bedrijfsauto, dan betekent dit dat ook de bestickering opnieuw zal moeten worden aangemaakt. Dat kan bijzonder kostbaar worden, zeker wanneer u over een wagenpark beschikt. Of u nu een enkele auto hebt of misschien wel tientallen: een magneetbord bedrukken, betekent dat uw autoreclame altijd eenvoudig mee kan gaan naar een nieuwe auto.

Een magneetbord bedrukken is niet permanent


Niet iedereen zit te wachten op continue reclame. Of dit voor u ook geldt, is natuurlijk helemaal aan uzelf om te bepalen. Feit is: wanneer u wilt dat uw reclame eenvoudig verwijderd kan worden, dan kunt u geen betere keuze maken dan borden bedrukken. Magneetborden bedrukken stelt u in staat om in een handomdraai reclame aan te brengen of te verwijderen.

U bent een ware kameleon


Nog een groot voordeel van een magneetbord als reclame op uw auto, in vergelijking met permanente bedrukking: het maakt u een ware kameleon. Voor veel bedrijven is een enkel bord genoeg: dezelfde boodschap wordt altijd en overal gecommuniceerd. Dit geldt echter niet voor iedereen. Wat nu wanneer u verschillende diensten of producten aanbiedt en u af wilt wisselen in reclame? Met permanenten bedrukking is dit niet mogelijk; met magneetborden wel.

Stel dat u bijvoorbeeld als zelfstandige werkt voor meerdere opdrachtgevers en er van u verlangd wordt om zichtbaar te zijn in de stijl van de opdrachtgever waarvoor u op dat moment werkt. Tegen zeer scherpe kosten kunt u dan meerdere magneetborden laten bedrukken die u naar wens af kunt wisselen. Er is vrijwel geen andere vorm van autoreclame die u deze veelzijdige mogelijkheden biedt.

Niet alleen voor autoreclame


Bij magneetborden denkt vrijwel iedereen direct aan autoreclame. Dat is logisch, want daar worden de meeste bedrukte borden ook voor gebruikt. Het staat u echter natuurlijk helemaal vrij om de borden daar toe te passen waar u dit wilt. Misschien zijn er op of om uw pand wel diverse plekken aanwezig om de borden te plaatsen. Ook wanneer u op locatie bent, bijvoorbeeld wanneer u op een beurs aanwezig bent, zijn er misschien mogelijkheden om uw borden te plaatsen. Ook hier is dit veel handiger dan andere oplossingen die vaak veel meer installatie vereisen.

Als bijzonder ervaren specialist op het gebied van drukwerk en promo artikelen kan Maria Kramer u met nog veel meer van dienst zijn dan alleen het bedrukken van uw magneetborden. Wij kunnen vrijwel elke vorm van bedrukte reclame voor uw bedrijf voor u verzorgen. Van briefpapier tot zonneschermen en alles daar tussenin. Als u de wens hebt om extra op te vallen, dan hebben wij hier de middelen voor in huis.

Samen met u bepalen wij het ontwerp van de uiting op de door u gekozen producten. Misschien hebt u al een kant en klaar ontwerp, maar wellicht hebt u nog hulp nodig. Onze designers helpen u graag. Wij kunnen alles in eigen huis ontwerpen en produceren, tegen zeer scherpe tarieven en met uiterst snelle levering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Wilt u een magneetbord bedrukken of hebt u behoefte aan een ander soort promo artikel of product? Neem contact met ons op. Bel of mail ons, of maak gebruik van het contactformulier op de website en wij bespreken zo snel mogelijk al uw wensen en eisen. Ontdek onze scherpe prijzen in een vrijblijvende offerte.

Uitvoering

Stevig magneetmateriaal.

Prijsvoorbeeld

50 x 40 cm, full colour: € 49,-

Wilt u snel een offerte?

0343 – 577 709

info@maria-kramer.com

Al onze prijzen zijn excl. BTW en € 18,00 opstart- en verpakkingskosten.

Magneetborden bedrukken door Maria Kramer

Maria Kramer is een professioneel bedrijf met een specialisatie in drukwerk. De professionals van Maria Kramer maken magneetborden op maat met een design naar keuze. Wist u dat u uw logo volledig gratis kan laten plaatsen op het magneetbord? U kunt er ook voor kiezen om een van de experts van Maria Kramer een logo te laten kiezen. Zij staan iedere werkdag voor u klaar om u te helpen met het geven van advies omtrent magneetborden bedrukken. Ook kunt u Maria Kramer benaderen voor andere diensten zoals raamstickers bedrukken, vloerstickers bedrukken en plaatmateriaal bedrukken.

Neem contact op voor magneetborden bedrukken

U wilt de boodschap van uw bedrijf dus helder en gemakkelijk overbrengen op potentiële klanten. Een magneetbord bedrukken voor uw bedrijfsauto is hierbij een eenvoudige manier van reclame maken. Uw bedrijf wordt direct in het zonnetje gezet en zal zonder twijfel opvallen op de snelweg. Heeft u interesse in het laten bedrukken van magneetborden voor uw bedrijf? Of wilt u gebruik maken van een van de andere diensten van Maria Kramer? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie

arrow_drop_up arrow_drop_down