Page content

Kunststof bedrukken

Kunststof bedrukken

Reclame maken voor uw bedrijf? Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Het is belangrijk om hier in uit te springen zodat u tussen alle andere aanbieders in uw werkgebied opvalt. Dit kan op verschillende manieren: kies bijvoorbeeld voor autostickers op uw auto, voor visitekaartjes bedrukken of voor dibond bedrukken. Ook kunt u uw bedrijfslogo en gegevens op kunststof bedrukken, zoals een stevige kunststof plaat als reclamebord of voor aan de muur bij uw bedrijf. Het enige wat u nog nodig heeft is het bedrijf waar u kunststof laat bedrukken.

Kunststof bedrukken door Maria Kramer

Maria Kramer is dé specialist waar u moet zijn. Naast het drukken van visitekaartjes kunt u er vandaag de dag terecht voor veel meer opdrachten op het gebied van drukwerk. Een van de stoffen die u er kunt laten bedrukken is kunststof. Kunststof kan op verschillende manieren worden gebruikt; wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukte bidon met uw bedrijfslogo? Handig en leuk als relatiegeschenk en daarnaast een ludieke manier om reclame te maken voor uw bedrijf.

Neem contact op voor kunststof bedrukken

Wanneer u reeds een logo of een ontwerp heeft om te bedrukken op het kunststof kunt u dit doorgeven aan de experts van Maria Kramer. U kunt deze taak echter ook overlaten aan de ontwerpers van ons bedrijf. Zij ontwerpen – volledig gratis – een design voor uw product. Laat hierbij vooral weten wat u wel of niet op het product wilt zien zodat de ontwerpers dat mee kunnen nemen in het uiteindelijke resultaat. Bent u nieuwsgierig geworden naar kunststof bedrukken door Maria Kramer? Neem dan contact op voor meer informatie omtrent dit en al het andere drukwerk.