Kofferlabels

Natuurlijk: reisorganisaties laten de kofferlabels voor hun klanten vaak bij Maria Kramer maken. Mooi, dankzij het GRATIS ontwerp, sterk dankzij het duurzame materiaal, snel en zéér betaalbaar (tja, da’s Maria Kramer). Maar de kofferlabels van Maria Kramer kennen vele toepassingen. Zo worden ze ook gebruikt aan ziekenhuisbedden, machines of apparaten en in diverse signaalfuncties. Desgewenst zijn de labels beschrijfbaar met ballpoint of stift.

Uitvoering

Bedrukt met zeefdruk en digitale druktechniek op kunststof;

Eén zijde of twee zijden bedrukking;

Bedrukt in zwart, PMS kleuren of full color;

Witte kunststof 0,2 mm dik.

Formaat

Standaard 23 cm of 28 cm lang. Andere formaten ook leverbaar.

Prijsvoorbeeld

250 stuks bedrukt in 2 kleuren € 165,-

1.000 stuks bedrukt in 2 kleuren € 325,-

Wilt u snel een offerte?

0343 – 577 709

info@maria-kramer.com

Al onze prijzen zijn excl. BTW en € 18,00 opstart- en verpakkingskosten.

Kofferlabel bestellen bij Maria Kramer

Wanneer u op zoek bent naar een professionele drukwerk partner waarbij u een kofferlabel kunt laten bedrukken, dan bent u bij Maria Kramer aan het juiste adres. Bij ons kunt u kofferlabels laten maken met daarop uw bedrijfslogo, een afbeelding of een pakkende tekst. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan labels. Hierdoor heeft u een grote keuze in de vorm of maat van de kofferlabel die u wilt laten printen. Hoe dan ook, Maria Kramer levert u de labels waar u naar op zoek bent.

Kofferlabels in diverse vormen en maten

Maria Kramer beschikt over een groot assortiment kofferlabels die wij allen uit voorraad kunnen leveren. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een langwerpige of vierkante label, wij bieden het allemaal. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een kofferlabel met een unieke vorm, kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen namelijk ook een custom made kofferlabel voor uw bedrijf maken en deze vervolgens bedrukken met een uniek ontwerp. Zo maken we bij Maria Kramer altijd exact de promotiematerialen waar u naar op zoek bent.

Het ontwerp van uw kofferlabel

Heeft u al een ontwerp voor uw kofferlabel klaar liggen? Lever deze dan aan bij Maria Kramer. Onze professionals kunnen uw ontwerp perfect op een kofferlabel printen. Mocht u het ontwerp voor uw label nog niet klaar hebben liggen, geen probleem. Maria Kramer beschikt over een professionele ontwerpstudio. Onze grafische ontwerpers gaan graag voor u aan de slag om het kofferlabel ontwerp te maken dat exact aan uw eisen en wensen voldoet. Het laten ontwerpen van uw kofferlabel door Maria Kramer, is overigens een gratis service. Wij willen immers dat onze klanten 100% tevreden zijn over de promotiematerialen die ze bij ons bestellen en dat doen wij onder andere door ervoor te zorgen dat u een perfect ontwerp hebt voor uw kofferlabel.

Kofferlabels van hoge kwaliteit

Naast dat wij voor u gegarandeerd de kofferlabel kunnen printen die exact aan uw wensen voldoet, bent u bij ons ook verzekerd van een hoge kwaliteit labels. Dit komt omdat wij altijd met duurzame materialen werken. Daarbij leveren wij hoogwaardig druk- en printwerk, zodat ook de bedrukking op de label van hoge kwaliteit is. Bij Maria Kramer weet u dus zeker dat u kofferlabels laat maken die lang mee gaan.

Diverse materialen om kofferlabels van te maken

Standaard bedrukken wij de kofferlabels op kunststof. Dit doen wij omdat kunststof een duurzaam en buigzaam materiaal is, waarmee het ideaal is voor de ontwikkeling van labels. Mocht u uw kofferlabels op een ander materiaal willen laten printen, dan kunnen wij u hier uiteraard ook mee verder helpen. Wanneer u bijvoorbeeld liever papieren kofferlabels door ons laat printen, dan verzorgen we dit graag voor u.

Verschillende druk- en printtechnieken

Meestal maken we gebruik van een zeefdruk of een digitale druktechniek wanneer we kofferlabels maken. Dit komt omdat we standaard labels op kunststof drukken en deze druktechnieken het beste resultaat geven op dit materiaal. Maar bij Maria Kramer kunnen we ook gebruik maken van andere druktechnieken wanneer gewenst, wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van een professioneel advies over hoe we de kofferlabels kunnen maken die volledig voldoen aan al uw wensen.

Goedkoop kofferlabels laten maken

De voordelen van uw kofferlabels laten maken door Maria Kramer zijn oneindig. Wij kunnen een label voor u creëren die de exacte vorm en maat heeft die u wenst, wij voorzien u van een professioneel ontwerp voor uw kofferlabel en we leveren kofferlabels van hoge kwaliteit. Maar hier houden de voordelen van het bestellen van uw labels bij Maria Kramer nog niet op. Bij ons koopt u de kofferlabels ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Wij kunnen concurrerende prijzen bieden, doordat wij onze processen in de loop der jaren hebben geoptimaliseerd. Hierdoor werken wij efficiënt en zo goedkoop mogelijk. Dit betekent dat u bij ons altijd voordelig uit bent.

Snelle levering van uw kofferlabels

Als kers op de taart, staan wij ook nog eens bekend vanwege onze snelle levering. Wij kunnen alle promotiematerialen en relatiegeschenken die u bij ons bestelt snel leveren doordat wij het hele proces in eigen beheer hebben. Hierdoor hebben wij niet te maken met externe partijen die onnodige vertragingen kunnen veroorzaken in de levering. Daarom bent u ervan verzekerd als u uw kofferlabels bij ons bestelt, dat u deze tijdig in huis heeft. Zelfs wanneer u uw labels met spoed nodig heeft, is er een grote kans dat wij u kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op wanneer u een spoedbestelling wilt plaatsen, wij zullen alles in het werk zetten om ervoor te zorgen dat wij uw kofferlabels kunnen leveren op de door u gewenste datum.

Oneindig veel toepassingen voor kofferlabels

Hoewel kofferlabels doen vermoeden dat de labels voor koffers bedoeld zijn, hoeft dit lang niet altijd het geval te zijn. De toepassingen voor de labels zijn werkelijk waar oneindig. Zo kunt u de labels bijvoorbeeld ook inzetten om te gebruiken voor ziekenhuisbedden, machines of andere doeleinden. De labels zijn beschrijfbaar met een balpen of stift, zodat u ze kunt gebruiken voor alles dat u graag wilt voorzien van een label. Waar u dus ook een label voor zoekt, wij maken voor u de label die perfect geschikt is voor hetgeen waar u het voor wilt gebruiken.

Persoonlijke begeleiding en goede klantenservice

Bij Maria Kramer is klanttevredenheid prioriteit. Wij zetten alles in het werk om ervoor te zorgen dat al onze klanten voor de volle 100% tevreden zijn. Dit ziet u terug in de kwaliteit van de producten die u bij ons bestelt, het professionele ontwerp dat wij gratis voor u ontwikkelen, de mogelijkheden om custom made promotiematerialen te laten maken en onze snelle levering. Maar u ziet dit ook terug in de persoonlijke begeleiding die wij u bieden en onze goede klantenservice. Wij luisteren goed naar uw wensen en nemen van A tot Z alle mogelijkheden en keuzes met u door, zo helpen wij u om exact het promotiemateriaal te creëren waar u naar op zoek bent.

Uw partner voor al uw drukwerk en promotiematerialen

Bij Maria Kramer kunt u niet alleen terecht om kofferlabels te laten maken, wij zijn dé drukwerspeciaist voor al uw drukwerk en promotiematerialen. Al sinds 1995 is Maria Kramer een feit. Dit maakt dat wij beschikken over een ruime ervaring in het leveren van kwalitatief drukwerk. Doordat wij bovendien regelmatig terugkoppeling van onze klanten vragen over de effectiviteit van de materialen die zij bij ons hebben besteld, hebben wij ook inzicht in wat wel en niet werkt wanneer het gaat om drukwerk en promotiematerialen. Dit inzicht maakt dat wij u altijd kunnen voorzien van een optimaal advies en er zo samen met u voor kunnen zorgen dat het door u bestelde drukwerk niet alleen volledig aan uw wensen voldoet, maar ook nog eens zeer effectief is.

Bestel uw kofferlabels vandaag nog

Het mag duidelijk zijn dat wanneer u kofferlabels wilt laten printen, dat u dit het beste bij Maria Kramer kunt laten doen. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op over het maken van uw kofferlabels. Onze professionele medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen direct al uw vragen beantwoorden. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons kofferlabels bestelt die exact voldoen aan al uw wensen.