Page content

Hout bedrukken

Hout bedrukken

Wilt u opvallen met uw bedrijf? Dan is het aan te raden om een professioneel bedrijf te benaderen om samen te denken over een ludieke reclame-actie. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw slogan met uw bedrijfslogo op hout bedrukken? Of van autostickers met uw logo op uw bedrijfsauto? Of misschien reclameborden bedrukken voor bij uw bedrijf? Waar u ook voor kiest, Maria Kramer kan u verder helpen op het gebied van drukwerk. Ons bedrijf is gespecialiseerd in visitekaartjes bedrukken en alles op het gebied van gedrukte reclame.

Laat hout bedrukken door Maria Kramer

Wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld een creatief karakter heeft kunt u dit benadrukken door uw gegevens en/of bedrijfslogo te laten printen op hout. Hout straalt een vorm van warmte uit, die u niet met een ander materiaal zoals forex of plexiglas krijgt. Maria Kramer zorgt voor een kwalitatieve bewerking en afwerking van uw bedrijfslogo. Hierbij worden louter duurzame producten gebruikt zodat u jarenlang kunt genieten van deze producten. U kunt diverse zaken op hout afdrukken, zoals reclameborden, uw gegevens maar ook als promotieartikel.

Neem contact op voor hout bedrukken

Kiest u voor Maria Kramer, dan kiest u voor ecologisch verantwoord hout. Heeft u al een logo klaar wat u erop wilt laten drukken of zoekt u nog naar inspiratie? Schakel dan een van de experts van Maria Kramer in voor het ontwerp. Maria Kramer zorgt namelijk volledig gratis voor een design voor uw opdracht! Hierbij kunt u natuurlijk ook uw wensen opgeven. Heeft u interesse in de diensten van Maria Kramer? Vraag dan vandaag nog naar de mogelijkheden van ons bedrijf en wie weet heeft u binnenkort diverse producten op hout met uw eigen logo. Over opvallen gesproken!