Naamkaartjes

Naamkaartjes

Professionele naamkaartjes voor badges

Wilt u door een professionele partij naamkaartjes laten produceren voor uw badges? Dan is Maria Kramer de drukwerkspecialist waar u naar op zoek bent. Wij kunnen de naamkaartjes voor uw zakelijke evenement perfect verzorgen en personaliseren. Zo zorgt u ervoor dat alle deelnemers aan uw evenement duidelijk zichtbaar hun naam kunnen dragen, alsook de naam van het bedrijf waarvoor ze werkzaam zijn.

Naamkaartjes voor zakelijke evenementen

Bij een zakelijk evenement horen naamkaartjes. Zo kan u en kunnen de andere aanwezigen op het evenement duidelijk de naam zien van de deelnemers. Soms is het ook handig om op de naamkaartjes de verschillende sessies te vermelden waar de aanwezigen zich van te voren voor hebben ingeschreven. Wel zo makkelijk voor de trainers en soms ook voor de gasten zelf, zodat ze exact weten welke sessies ze op de dag van uw zakelijke evenement volgen.

Badges voor uw naamkaartjes

Klanten die bij ons naamkaartjes bestellen, zijn vaak ook op zoek naar badges voor de naamkaartjes. Ook hier kan Maria Kramer u bij helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van eenvoudige badges waarbij u het naamkaartje in een doorzichtig plastic hoesje kunt doen of voor luxe badges die bedrukt zijn met uw logo. Daarbij kunt u ook kiezen voor verschillende bevestigingstechnieken voor de badges. Van een handige klip, tot aan een magneetbevestiging. Bij Maria Kramer kunt u dus terecht voor alles wat u nodig heeft om kwalitatieve naamkaartjes voor uw zakelijke evenement te realiseren.

Uw professionele drukwerk partner

Bij Maria Kramer kunt u terecht voor al uw drukwerk. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een betrouwbare partij waarbij u professionele naamkaartjes kunt laten maken of een bedrijf waar u adreskaartjes kunt bestellen. Wij zijn al sinds 1995 actief als drukwerkspecialist, hierdoor hebben wij een ruime ervaring en weten wij goed met welke materialen en druktechnieken wij het beste kunnen werken om ervoor te zorgen dat we het allerbeste drukwerk resultaat kunnen behalen. Kortom, voor al uw drukwerk gaat u naar Maria Kramer.

Professioneel ontwerp voor uw naamkaartjes

Naast dat u bij Maria Kramer naamkaartjes kunt bestellen, kunt u door ons ook een professioneel ontwerp voor uw naamkaartjes laten maken. Onze grafische designers gaan graag voor u aan de slag om een effectief ontwerp voor de naamkaartjes van uw zakelijke evenement te maken. Deze service is overigens volledig gratis bij ons, wij willen namelijk dat alles wat u bij ons bestelt er goed uitziet en dat u voor de volle 100% tevreden bent. Daarom zitten er geen kosten aan verbonden wanneer onze designstudio naamkaartjes voor u ontwerpt.

Naamkaartjes goedkoop bestellen

Wanneer u naamkaartjes laat maken, wilt u natuurlijk niet al te veel geld kwijt zijn. Daarom kunt u bij Maria Kramer naamkaartjes goedkoop bestellen. Wij kunnen de naamkaartjes zeer voordelig voor uw maken, aangezien we alle te bedrukken materialen op voorraad hebben en zelf al het drukwerk verzorgen. Bij ons werkt u dus met één partij samen. Hierdoor heeft u niet te maken met de tussenkomst van derde partijen die extra kosten op de totaalprijs veroorzaken. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten naamkaartjes goedkoop bij ons kunnen bestellen.

Naamkaartjes drukken met verschillende druktechnieken

Wanneer we naamkaartjes drukken, werken wij met verschillende druktechnieken. Afhankelijk van uw wensen voor de naamkaartjes voor uw zakelijke evenement, selecteren wij in overleg met u de beste druktechniek. Deze selectie maken wij op basis van de kwaliteit van de druktechniek en op basis van uw budget. Zo kiezen we altijd voor een druktechniek die het beste resultaat geeft voor de scherpste prijs.

Begeleiding van A tot Z

Wanneer u door ons naamkaartjes laat maken, dan begeleiden we u wanneer gewenst bij het hele proces. Van het creëren van het perfecte ontwerp van uw naamkaartje, tot aan het kiezen van het juiste materiaal om de naamkaartjes op te drukken. We vertellen u wat alle voor en nadelen zijn van de verschillende materialen en druktechnieken waarvan we gebruik kunnen maken, zo komen we samen met u tot een specificatie voor de bestelling.

Verschillende vormen en maten naamkaartjes

De naamkaartjes die u bij Maria Kramer kunt bestellen, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Dus of u nu op zoek bent naar een eenvoudig kaartje met afgeronde hoeken, een naamkaartje dat extra groot of juist extra klein is of naamkaartjes met een luxe en exclusieve uitstraling, bij ons kunt u de naamkaartjes bestellen die volledig voldoen aan uw wensen.

Professionele partij voor uw promotieartikelen

Wij zijn onze klanten graag optimaal van dienst. Dit ziet u terug in praktische zaken, zoals dat u door ons een professioneel ontwerp voor naamkaartjes kunt laten maken, de kwaliteit van de naamkaartjes die u bij ons kunt bestellen én onze snelle levering. Maar hier houdt onze dienstverlening nog niet op. U kunt ons altijd gebruiken als sparringpartner als het gaat om uw promotieartikelen. Doordat wij al vele klanten bediend hebben, hebben wij jarenlange ervaring in de ontwikkeling van promotiemateriaal en weten wij ook welke promotiematerialen het beste voor onze klanten werken. Hierdoor kunnen wij u professioneel begeleiden wanneer u graag  promotieartikelen wilt inzetten, maar het lastig vindt om hierin een definitieve keuze te maken.

Bestel uw naamkaartjes vandaag nog

Wilt u professionele naamkaartjes bestellen voor uw zakelijke evenement? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Maria Kramer. Onze medewerkers staan u graag te woord, luisteren goed naar al uw wensen voor de naamkaartjes die u wilt bestellen en kunnen eventuele vragen voor u beantwoorden. Zo zorgt ons team ervoor dat u voor de volle 100% tevreden bent met de kaartjes die u bij ons bestelt.

Lees Meer

Adreskaartjes bestellen
Design visitekaartje
Visitekaartje ontwerpen
Goedkoop visitekaartjes
Waar visitekaartje laten drukken
Reactie plaatsen