zwart magneetbord

zwart magneetbord

Magneetbord met zwarte achtergrond laten bedrukken

Kies voor een bedrukt magneetbord met zwarte achtergrond voor de reclame op uw witte of lichtgekleurde bedrijfsvoertuigen. Een zwart magneetbord waarop uw bedrijfsreclame gedrukt is, springt direct in het oog wanneer u het gebruikt op uw witte of lichtgekleurde bedrijfsvoertuigen. Het is namelijk ongebruikelijker om te kiezen voor de inzet van een zwart magneetbord met reclamebedrukking. Zeker wanneer u kiest voor een witte bedrukking op het magneetbord, kunt u ervan op aan dat uw reclame duidelijk zichtbaar is.

Zwart magneetbord met witte bedrukking

Maria Kramer is al sinds 1995 gespecialiseerd in drukwerk. Hierdoor weten wij hoe we een duurzame en opvallende bedrukking kunnen aanbrengen op een magneetbord met zwarte achtergrond. Daarbij is niet alleen onze bedrukking duurzaam, maar ook het magneetbord dat we bedrukken van hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend met kwalitatief magneet materiaal, zodat het magneetbord dat u bij ons bestelt jarenlang in perfecte staat blijft.

Specialist in drukwerk op magneetbord zwart

Bij Maria Kramer kunt u niet alleen terecht voor het bedrukken van magneetborden, bij ons kunt u ook terecht voor alle promotieartikelen voor uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor het bedrukken van zonneschermen, maar ook voor magneten voor een magneetbord. Maria Kramer is dus uw professionele partner voor al uw drukwerk reclame.
Reactie plaatsen