Page content

Dibond bedrukken

Dibond bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar drukwerk dat écht opvalt zijn er verschillende producten die u kunt gebruiken hiervoor. Wat dacht u bijvoorbeeld van dibond bedrukken? Het grote voordeel van dibond is dat u vrijwel alles op dit materiaal kunt drukken. Dit is zo omdat dibond over maar liefst drie lagen beschikt met een harde kern waar de print op gedrukt wordt. Zo weet u zeker dat uw plaat van dibond lang meegaat. U kiest de print, Maria Kramer verzorgt het druk- en productieproces.

Dibond bedrukken als reclame

Door het kwalitatieve materiaal is dibond ideaal om in te zetten als reclameproduct. De experts van Maria Kramer weten als geen ander wat wel of niet werkt op een dibond plaat. Daarom kunt u er ook voor kiezen om de ontwerpers van ons bedrijf aan de slag te laten gaan met een mooie opdruk. Hiervoor betaalt u niets extra’s; Maria Kramer biedt deze dienst volledig gratis aan. U kunt als ondernemer natuurlijk altijd extra input geven zodat de experts samen met u tot het perfecte plaatje komen.

Neem contact op voor dibond bedrukken

Om op een ludieke manier reclame te maken moet u wat betreft het logo dus opvallen; het bijzondere materiaal, namelijk dibond, heeft u al. Bij Maria Kramer kunt u tevens terecht voor andere speciale materialen. Maria Kramer is ook gespecialiseerd in raamstickers drukken in alle kleuren en maten, in plexiglas bedrukken met een opdruk naar keuze, in magneetborden bedrukken en nog veel meer. Heeft u interesse in de diensten van Maria Kramer? Schroom dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.