Page content

Badges bedrukken

Badges bedrukken

Organiseert u binnenkort een congres? Heeft u een belangrijke beurs waarvoor u promotiemateriaal nodig heeft? Dan weet u ongetwijfeld dat naast het standaard drukwerk voor reclame het belangrijk is om badges te bedrukken. Badges zijn handig wanneer u uw werknemers zichtbaar wil maken tijdens een jaarvergadering of congres. U kunt uw eigen badges natuurlijk volledig naar wens ontwerpen of laten ontwerpen waarbij uw bedrijfslogo en gegevens natuurlijk niet mogen ontbreken. Op die manier maakt u via via handige reclame voor uw bedrijf, naast het toepassen van bijvoorbeeld een beurswand.

Badges bedrukken door Maria Kramer

Maria Kramer is een betrouwbaar bedrijf dat reeds jaren gespecialiseerd is in diverse opdrachten op het gebied van drukwerk, waaronder badges bedrukken. De experts van ons bedrijf kunnen u vanaf het begin tot aan de daadwerkelijke productie van de badges adviseren op basis van uw wensen en uw budget. U kunt bijvoorbeeld voor blanco badges kiezen waar alleen het bedrijfslogo op geprint staat, maar u kunt ook voor volledig gepersonaliseerde badges kiezen waarbij de persoonlijke gegevens ook reeds afgedrukt staan.

Contact opnemen voor badges bedrukken

Het grote voordeel van de badges van Maria Kramer is dat ze geleverd worden met een handige magneethouder zodat uw kleding niet kapot gaat. Wanneer u wenst kunnen ze uiteraard ook ‘gewoon’ met een veiligheidsspeld worden geleverd. Maria Kramer biedt meer diensten aan op het gebied van drukwerk. Wat dacht u bijvoorbeeld van reclameborden bedrukken of van banners bedrukken? Maria Kramer is te benaderen voor vrijwel al uw wensen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie omtrent badges bedrukken.