Diensten

Naast alle producten die wij produceren en leveren, kunnen wij u ook helpen door het aanbieden van aanvullende diensten. De services die Maria Kramer Business Cards biedt zijn o.a. fulfilment, voorraadbeheer en direct mail. Om u een idee te geven wat dit precies inhoudt, vindt u hieronder een uitgebreide omschrijving.


Fulfilment

De dienstverlening van Maria Kramer Business Cards houdt niet op bij het leveren van promotie- en drukwerk. Een flyer, brochure, jaarverslag en/of handleiding blijft immers niet in een doos liggen. Fulfilment heeft voor Maria Kramer Business Cards meerdere betekenissen waaronder een groot aantal extra diensten geplaatst kunnen worden.

Voor ons houdt fulfilment in dat wij meerdere halfproducten, waaronder uw druk- en printwerk en promo-artikelen verwerken tot kant en klare eindproducten. De werkzaamheden hierin kunnen variëren van het samenstellen van promotiematerialen tot aan het verpakken van complexe pakketten met verschillende items.

fulfilment

Door jarenlange ervaring kan Maria Kramer Business Cards u hier goed in ondersteunen. Om u een goed beeld te geven van de werkzaamheden, hierbij wat voorbeelden.

 • Samenstellen van promotiematerialen,
 • Promotiematerialen verpakken/ompakken,
 • Insteken van verzendkokers,
 • Etiketteren, sluitzegels plakken en/of speciale enveloppen plakken.
 • Bundelen, vouwen, adresseren banderen en de uiteindelijke verzending.

Uw betrokkenheid is ons vertrekpunt. Wij nemen de uitvoering graag van u over, maar zullen u altijd tijdens het traject betrekken, zodat u zeker weet dat uw klant een eindproduct ontvangt waar u achter staat.


Direct Mail

Direct mail is een vorm van marketing waarbij in één keer geadresseerd en gepersonaliseerd drukwerk- en promoartikelen naar een grote doelgroep wordt verstuurd. Met behulp van een adressenbestand bepaalt u zelf aan wie de mailing wordt verstuurd. Naast het vormgeven en drukken van de artikelen, moet er ook worden nagedacht over het inprinten van het adres, de eventuele verpakking en de uiteindelijke verzending. Door jarenlange ervaring kan Maria Kramer Business Cards u hier goed bij ondersteunen.

Wij adviseren u graag op het gebied van:

direct mail

 • Variabele dataprinting
 • Zwart-wit of full colour
 • Inprinten van briefpapier, enveloppen, etiketten en adresdragers
 • Couverteren van enveloppen, zowel machinaal als handmatig
 • Sealen van magazines, folders, kranten en tijdschriften
 • Gecontroleerde afwerking (synchroon inpakken)
 • Ter verzending aanbieden bij één van de verschillende postaanbieders
 • En nog veel meer!

Daarnaast is het van belang om de juiste verzender voor uw direct mailing te kiezen. Hierin kunnen wij u goed adviseren. Wij werken namelijk samen met verschillende gerenommeerde marktpartijen, voor zowel postzendingen als pakketzendingen en voor zowel geadresseerde als ongeadresseerde mailings. Daarin kunnen wij u ook een scherp portotarief bieden voor het versturen van uw mailings, nationaal en internationaal.


Voorraadbeheer

voorraadbeheer

Komt u ook wel eens ruimte te kort om uw druk- en printwerk en promo-artikelen op te slaan? Te weinig opslagruimte kan beperkend werken en heeft uiteindelijk invloed op de voorraad van uw drukwerk en snelheid van handelen. Maria Kramer Business Cards kan u deze zorg uit handen nemen.

In ons magazijn zijn uw druk- en printwerk en promo-artikelen en veilig en makkelijk op te slaan. Dankzij een overzichtelijke voorraadmodule kunt u uw voorraad op elk gewenst moment online bekijken, dan wel afroepen. Samen overleggen we hoeveel u minimaal op voorraad wilt. Indien een product uit voorraad loopt, informeren wij u hierover per e-mail. Op deze manier grijpt u nooit mis en kunnen wij er op tijd voor zorgen dat de voorraad weer wordt aangevuld. Ideaal, toch?